Go Back   Gamers Odyssey > Γενικά > Τέχνη

Reply

Thread Tools Display Modes

Old 10-03-2010, 09:56 AM   #151
deus_d0pe
vato loco forevah

deus_d0pe's Avatar

deus_d0pe is offline
PSN ID: deus_d0pe
Now Playing:
Red Dead Redemption
Send a message via MSN to deus_d0pe

To είδα το Rome κύριε ChrisTop και είχατε δίκιο σε όλα. Όχι τίποτε άλλο, ήμουν και αρνητικά προκατειλλημένος πριν την δω γιατί αποτελούσε έναν από τους λόγους που το HBO σταμάτησε το Carnival. Tελικά είχα άδικο και πολύ χαίρομαι γι'αυτό, η σειρά με διέψευσε στα πάντα. Μακάρι να είχε και τρίτη season με συνέχιση της ιστορίας, οι χαρακτήρες της ήταν όλοι αξιομνημόνευτοι.

Ψάχνοντας λίγο το θέμα με το HBO είδα ότι η νέα υπερπαραγωγή του θα καταπιάνεται με fantasy περιεχόμενο βασισμένο στη σειρά βιβλίων του George R. Martin με τίτλο "A Song of Ice and Fire" με τη πρώτη season να μεταφέρει το πρώτο βιβλίο "A Game of Thrones". Από ηθοποιούς έχουν ανακοινωθεί ο Sean Bean (Boromir στο LotR) και Lena Headey (300, Sarah Connor Chronicles) ενώ αναμένεται να βγει στον αερά το 2011.

Αμέσως μετά το Rome ξεκίνησα να βλέπω το Spartacus:Blood and Sand. Πέραν του ότι οποιαδήποτε σύγκριση θα ήταν άδικη, το Spartacus θυμίζει καρμπόν τη ταινία 300 στη σκηνοθεσία της και όλα τα λεφτά της σειράς είναι οι μονομαχίες στην αρένα. Νομίζω είναι ότι πιο βίαιο έχω δει με full αποκεφαλισμούς, διαμελισμούς και αίμα παντού. Οι στιγμές εκτός αρένας είναι λίγο βαρετές, οι διάλογοι και οι ηθοποιοί δεν εμπνέουν σε καμία περίπτωση στο βαθμό του Rome. Ο Μπατιάτους σώζει την κατάσταση, πάντα τον πήγαινα αυτό τον ηθοποιό. Η Ζήνα τώρα στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας δεν μου κάθεται καλά, έχει ταυτιστεί στο μυαλό μου ως λεσβία. Ο ίδιος ο Σπάρτακος τώρα μου τη σπάει ώρες ώρες με τη γαμάω και δέρνω και λογαριασμό δε δίνω συμπεριφορά του, μας κρατά σε μυστήριο και καλά χωρίς να μας αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα και επειδή ήταν χάλια στο κρεβάτι οι θεοί του έφεραν κοντά του τη Σούρα τη σουρωμένη μπας και δει το φως ο αθεόφοβος και όταν του τη πήραν από κοντά του η αγαμία τον ώθησε σε λουτρό αίματος. Οκ.

Old 24-03-2010, 12:42 AM   #152
Somari
Pirate Oddity

Somari's Avatar

Somari is offline
Gamertag: supertrunksz
PSN ID: aaarrgghhhh einai tou diavolou to PS3
Wii Friend Code: Rwtiste ton Swtiri
Now Playing:
Tales of Monkey Island (Ep:3)

Την επόμενη εβδομάδα σε Α τηλεοπτική μετάδοση:

http://www.youtube.com/watch?v=u1AvTahPTJg

If it stinks, It's chemistry.If it squirms, It's biology.If it doesn't work, It's physics!
  Reply With Quote

Old 24-03-2010, 12:48 AM   #153
Ground_zero
The Monk

Ground_zero's Avatar

Ground_zero is offline
Now Playing:
Final Fantasy XIV DIAOLE!!!!
Send a message via MSN to Ground_zero

Respect

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Final Fantasy Forum
  Reply With Quote

Old 24-03-2010, 01:59 AM   #154
paixtis
paratiritis

paixtis's Avatar

paixtis is online now
Now Playing:
Mario Kart Wii
Send a message via MSN to paixtis

Ξεκίνησε και το flash forward την προηγούμενη Παρασκευή.Επιτέλους αρχίζουν και απαντάνε σε όλα αυτά τα ερωτήματα.Πιστεύω τα επόμενα επισόδεια θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Reply With Quote

Old 25-03-2010, 12:52 PM   #155
Titus
Rat Bastard Psychotic

Titus's Avatar

Titus is offline

Deus Dope αν σου άρεσε το Rome θα σου έλεγα να δεις το Empire.

http://www.imdb.com/title/tt0403759/

Πέρα από το ότι είναι αρκετά αληθοφανής και καλοφτιαγμένη μίνι σειρά, έχει ένα 2-weapon μονομάχο με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στυλ. Εκτός των άλλων...

Real swords were used in close-up shots for authenticity. This risky decision resulted in Jonathan Cake being cut during filming for the first episode. The cut became infected and Cake required hospital treatment.

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Reply With Quote

Old 25-03-2010, 03:00 PM   #156
deus_d0pe
vato loco forevah

deus_d0pe's Avatar

deus_d0pe is offline
Now Playing:
Red Dead Redemption

Πολύ ωραία και από τη περιγραφή τάσσεται μέσα στη χρονική περίοδο της 2ης season του Rome. Έφυγε για download!

Old 20-04-2010, 10:39 AM   #157
Aion
BadMan

Aion's Avatar

Aion is offline
Now Playing:
Holding my skills to handle Kratos.

Τελειωσε ο πρώτος κύκλος του Spartacus: Blood And Sand, με τα 13 επεισόδια του.

Τι να πω... Δεν βλέπω σειρές, αποφεύγω, και καμια δεν μου έχει τραβήξει την προσοχή τα τελευταία χρονια. Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός...

Ψες παρακολουθώντας το τελευταίο επεισόδιο με τον ξάδερφο μου "ταράξαμε" πάλι. Απλά epic. Πιστεύω οποιος δεν τα έχει δει χάνει, το λιγότερο. ’Αντε να αρχίσει και ο δεύτερος κύκλος.
  Reply With Quote

Old 24-04-2010, 06:10 PM   #158
deus_d0pe
vato loco forevah

deus_d0pe's Avatar

deus_d0pe is offline
Now Playing:
Red Dead Redemption

Kι εγώ μόλις είδα το Kill Em All. Από τα πράγματα που γενικά γουστάρω είναι όταν διαψεύδομαι και η πορεία της σειράς στον πρώτο κύκλο με διέψευσε πανηγυρικά.

Απίστευτο σε μίσος και ένταση φινάλε. Νομίζω το turning point της σειράς ήταν στο θάνατο της γυναίκας του Σπάρτακου και όταν πήρε πιο ενεργό ρόλο η Ευθέλια στη σειρά, από εκεί και ύστερα άρχισαν να μπαίνουν περισσότερο οι δολοπλοκίες και η ίντριγκα που οδήγησαν στην έκρηξη στο τέλος. Μακάρι να δούμε και δεύτερο κύκλο.

Old 24-04-2010, 09:45 PM   #159
Xeno
Capcom Defense Force

Xeno's Avatar

Xeno is offline
Gamertag: F4llingL3aF
Send a message via MSN to Xeno

Εγω τωρα αρχισα το californication, αλλη μια light σειρα (με την καλη εννοια imo), για να περνανε ευχαριστα τα βραδια.
Τα σχολια ειναι περιττα, καλυτερα να ριξετε ενα βλεφαρο.
Buzz words: California, χλυδη, υπερβολη, γκομενες, πολλες γκομενες, τελεια ζωη, Duchovny = ο γαμιας της γειτονιας (και οχι μονο).
Πλακα εχει και το ολο cast και σιγουρα με παραξενεψε το ο,τι ειδα 10 χρονια μετα τον Duchovny σε μια ασχετη σειρα (απο τα X-Files σε κατι τετοιο, wtf, ευχαριστο wtf ευτυχως).

Old 25-04-2010, 03:44 AM   #160
deus_d0pe
vato loco forevah

deus_d0pe's Avatar

deus_d0pe is offline
Now Playing:
Red Dead Redemption

To Californication γαμεί ρε!!!!

Old 25-04-2010, 09:23 AM   #161
Aion
BadMan

Aion's Avatar

Aion is offline
Now Playing:
Holding my skills to handle Kratos.

Quote:
Originally Posted by deus_d0pe View Post
Kι εγώ μόλις είδα το Kill Em All. Από τα πράγματα που γενικά γουστάρω είναι όταν διαψεύδομαι και η πορεία της σειράς στον πρώτο κύκλο με διέψευσε πανηγυρικά.

Απίστευτο σε μίσος και ένταση φινάλε. Νομίζω το turning point της σειράς ήταν στο θάνατο της γυναίκας του Σπάρτακου και όταν πήρε πιο ενεργό ρόλο η Ευθέλια στη σειρά, από εκεί και ύστερα άρχισαν να μπαίνουν περισσότερο οι δολοπλοκίες και η ίντριγκα που οδήγησαν στην έκρηξη στο τέλος. Μακάρι να δούμε και δεύτερο κύκλο.
Όντως, σε αρκετά σημεία δεν περίμενα ούτε εγώ τέτοιες ανατροπές. Αυτό με τον Βάροςπ.χ , περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλα όχι έτσι. Την Ilithyia θέλω να την πιάσω να κάνουμε γυμναστική.

Crixus just rules.
  Reply With Quote

Old 05-06-2010, 07:29 PM   #162
Ryu_gr
The Fool

Ryu_gr's Avatar

Ryu_gr is offline
Now Playing:
Frogger, 'Splosion Man, Pinball FX, Ninja Gaiden II, Street Fighter II/IV, Halo 3, Invincible Tiger

Βλέπει κανείς True Blood; Αν και καμμένο σε κάποιες σκηνές βλέπεται ευχάριστα τα βράδια, ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Υ.Γ.:
ΤΣΟ & ΛΟ στο 41:36!
http://webtv.antenna.gr/webtv/truebloodvideo?cid=e_m_sb%24rbk_h_vc%3d

The most important battle is the battle within.

Βάλε και εσύ το γουρουνάκι του Evans στην υπογραφή σου!
  Reply With Quote

Old 05-06-2010, 08:31 PM   #163
Somari
Pirate Oddity

Somari's Avatar

Somari is offline
Gamertag: supertrunksz
PSN ID: aaarrgghhhh einai tou diavolou to PS3
Wii Friend Code: Rwtiste ton Swtiri
Now Playing:
Tales of Monkey Island (Ep:3)

Quote:
Originally Posted by Ryu_gr View Post
Βλέπει κανείς True Blood; Αν και καμμένο σε κάποιες σκηνές βλέπεται ευχάριστα τα βράδια,ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
Quote:
ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
Quote:
ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα.
..

If it stinks, It's chemistry.If it squirms, It's biology.If it doesn't work, It's physics!
  Reply With Quote

Old 06-06-2010, 03:02 PM   #164
_Lloyd
Idiotic Jerk

_Lloyd's Avatar

_Lloyd is offline
Send a message via MSN to _Lloyd

Quote:
Βλέπει κανείς True Blood; Αν και καμμένο σε κάποιες σκηνές βλέπεται ευχάριστα τα βράδια, ειδικά αν κάποιος έχει ξαναδεί sex an city που βάζει στον alpha την ίδια ώρα. Η πλοκή επίσης δείχνει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.
Έχω δει και τα δύο και προτιμώ Sex & The City αν και στο Sex & The City δε γαμιούνται, γιατί είναι σειρά από γυναίκες και οι γυναίκες ως γνωστόν δε γαμιούνται, κάνουν έρωτα.
  Reply With Quote

Old 06-06-2010, 03:33 PM   #165
Ramparter
lvl 80 Noob

Ramparter's Avatar

Ramparter is offline
Gamertag: Rampo360
Now Playing:
Super Mario Galaxy 2

Μαλλον μπερδευεις το sex and the city με το 7th Heaven. Ακου εκει "ερωτα", θα σε ακουσει η Σαμανθα και θα σε περασει για gay ή θα σε συστησει στην Σαρλοτ
Strawhat κάνε κι εσύ τη δίαιτα Ραμπίδη να φύγουν τα μαγουλάκια σου.
Quote:
Originally Posted by Strawhat Nikos View Post
Φίλε Αιον σου συνηστώ να πάρεις τη διαίτα του Ραμπίδη (στην οποία αναφερθήκαμε σε άλλα τοπικς) και οπως είδες έχει είδη ξεχάσει παχυντικά μέρη τύπου Fridays, Daily etc
Διαιτα Ραμπιδη
αυτην ξερετε, αυτην εμπιστευεστε
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules